60 seconden! Indoor

Goes

Direct contact? 0314-741741

Uitdagende behendigheidsspelletjes, uitgevoerd door de deelnemers en dit alles bij een klok die terugtelt van 60 Seconden. Een actief en razend spannend uitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden, familie of collega’s ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met diverse opdrachten en maak jezelf winnaar van het spel 60 seconden!



Wat staat je te wachten?

Bij aankomst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje gaan we aan de slag! Wie blijkt er verborgen talenten te hebben voor de meest uiteenlopende spellen? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er aan bod komen. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en tactisch bepalen wie welk onderdeel gaat spelen. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Event eigenschappen

  • Vanaf 20 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 2 uur
  • Vanaf € 24,95 incl. BTW per persoon
  • Eigen locatie Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
60 seconden! Indoor
Goes

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.


Offerte aanvragen

personen

Waar is '60 seconden! Indoor' in Goes mogelijk?