Moorddiner

Sint-Truiden

Direct contact? 0314-741741

Los de case op in combinatie met een heerlijk diner!
 
Lekker aan tafel. Gezellig met je vrienden/collega’s. Wat kan jullie nog gebeuren? Dan krijgen jullie e eerste gang. Een lichaam, lauwwarm en niet bijster ver van jullie tafel. Brrr.., er is iemand terplekke vermoord en jij en je groep gaan deze zaak ophelderen!
Tafelen en ontrafelen!
 
Ons moorddiner verenigt de spanning van een Hitchcock-film met een heerlijk driegangendiner. Terwijl je samen geniet van de spijzen, ontvouwt de misdaad zich en ontrafelen jullie steeds meer details. Wie liegt er dat hij barst? Wie heeft er een hard alibi? Kortom: wie heeft de moord gepleegd, met welk motief en hoe kwam het slachtoffer aan z’n einde? Kraak de case in drie gangen!
Boek dit moorddiner spel voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest !
Wij bieden dit aan in heel Nederland, België en Duitsland.

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 89,95 incl. BTW per persoon
  • In 1 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
Moorddiner
Moorddiner
Moorddiner
Sint-Truiden

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Moorddiner' in Sint-Truiden mogelijk?