Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Raalte

Direct contact? 0314-741741

Een perfecte combinatie van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Mol aan tafel laat zich prima serveren. Een perfecte combinatie van lekker dineren en ondertussen het spannende Wie ontdekt de Mol spel spelen. Erg geschikt voor een avnod met collega's en/of vrienden. Het lekkerste uitje die op ons menu staat. Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt Wie ontdekt de Mol in teams. Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een mol in je buurt. Maar wie staat er aan jouw kant?
 

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
  • In 1 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? aan tafel
Raalte

Raalte

Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.

De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? aan tafel' in Raalte mogelijk?